3 daagse kerstarrangementen

3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

VANAF € 174,- INFORMATIE

Romantische kerstdagen beleven aan de Zeeuwse Kust? Dit kerstarrangement is inclusief met 2 heerlijke culinaire diners. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor 3 dagen genieten en een onbezorgd kerstfeest in Zeeland. Wilt u uitbreiden naar een 4-daagse, dan kan dat uiteraard ook!

VANAF € 169,- INFORMATIE

Vier de kerstdagen aan de Zeeuwse kust in Renesse. Niet zelf koken en veel drukte hebben maar zelf ook eens genieten. Boek nu deze 3-daagse kerstaanbieding!

VANAF € 119,- INFORMATIE

Alweer een aantal jaren organiseren wij in de kerstvakantie een 3-tal unieke en gezellige winter-zeilreizen met de traditionele zeilschepen ‘Suydersee’ en ‘Alida’. De bijzondere sfeer van het winter-zeilen voegt een extra dimensie toe.

VANAF € 195,- INFORMATIE

Heerlijk 3 dagen genieten aan zee met de kerstdagen. Lekker uitwaaien aan het strand en 's avonds culinair verwend worden in ons hotel. Dat wordt toch een Kerst om nooit te vergeten!

VANAF € 209,- INFORMATIE

Wilt u een heerlijke kerst dit jaar? Ga dan voor dit 3-daags kerstarrangement van in Zuid Limburg. Nergens in Nederland ziet het er met Kerst zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg.

VANAF € 79,50 INFORMATIE

Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Ons hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen. Komt u ook bij ons Kerst vieren?

VANAF € 107,50 INFORMATIE

Met de kerstdagen heerlijk genieten in Zuid-Limburg? Dan zult u zich in dit hotel zeker thuis voelen. Kom tijdens de Kerstdagen gezellig met z'n tweetjes of de hele familie heerlijk genieten in Zuid Limburg van deze 3-daags Kerstaanbieding.

VANAF € 199,- INFORMATIE