3 daagse kerstarrangementen

3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

VANAF € 174,- INFORMATIE

Vier de kerstdagen aan de Zeeuwse kust in Renesse. Niet zelf koken en veel drukte hebben maar zelf ook eens genieten. Boek nu deze 3-daagse kerstaanbieding!

VANAF € 99,- INFORMATIE

Alweer een aantal jaren organiseren wij in de kerstvakantie een 3-tal unieke en gezellige winter-zeilreizen met de traditionele zeilschepen ‘Suydersee’ en ‘Alida’. De bijzondere sfeer van het winter-zeilen voegt een extra dimensie toe.

VANAF € 195,- INFORMATIE

Heerlijk 3 dagen genieten aan zee met de kerstdagen. Lekker uitwaaien aan het strand en 's avonds culinair verwend worden in ons hotel. Dat wordt toch een Kerst om nooit te vergeten!

VANAF € 137,95 INFORMATIE

Wilt u een heerlijke kerst dit jaar? Ga dan voor dit 3-daags kerstarrangement van in Zuid Limburg. Nergens in Nederland ziet het er met Kerst zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg.

VANAF € 75,- INFORMATIE

De Kerstdagen staan weer voor de deur. Een heerlijke tijd om er even tussen uit te gaan. Wij hebben een heerlijk Kerstarrangement voor u samengesteld dus kom genieten met familie of vrienden in Bergen aan Zee.

VANAF € 179,50 INFORMATIE

Ook tijdens de Kerstdagen is het heerlijk ontspannen in Drenthe. Beleef deze feestelijke dagen in een sfeervolle en warme omgeving en geniet in dit gastvrije hotel in Westerbork. Met dit 3-daagse kerst en wellness arrangement komt u lekker tot rust.

VANAF € 164,50 INFORMATIE