3 dagen kerst

44 resultaten gevonden.

Volgeboekt Geniet van de Kerstmis in Lippstadt
VANAF 119,-

Geniet van de Kerstmis in Lippstadt

Tijdens dit Kerstarrangement kunt u genieten van een welkomstcocktail en kunt u lekker 3 dagen genieten in dit gastvrije 4-sterren hotel, gelegen aan de oever van de rivier Lip in Lippstadt.

3 dagen Kerst vieren in Paterswolde in Groningen
VANAF 189,-

3 dagen Kerst vieren in Paterswolde in Groningen

Romantisch met z'n tweetjes of gezellig met het hele gezin of familie de kerstdagen buiten de deur doorbrengen. Geen drukte in huis maar samen lekker ontspannen genieten. Dat kan met deze Kerstaanbieding in Paterswolde. Culinair genieten, ontspannen in de Health Club en gezellig samen zijn.

3-daags Kerstarrangement in de Koninklijke Bossen van de Lage Vuursche
VANAF 190,-

3-daags Kerstarrangement in de Koninklijke Bossen van de Lage Vuursche

Geniet van de kerstdagen met onze kerstspecials voor 2 nachten met aankomst op 25 december. Kom tot rust in ons sfeervolle hotel waar de kerstlampjes buiten branden en binnen het gezellig warm is. Ontdek de idyllische omgeving met leuke authentieke dorpjes als Lage Vuursche en Laren, die tijdens kerst extra versierd zijn en waar het heerlijk is om de traditionele kerstsfeer te proeven. Maar bovenal, laat u verwennen tijdens het kerstdiner door onze keukenbrigade onder leiding van Rogier de Haan. Zij zullen u verrassen!