Kerstweekend.nl - Kerst is een tijd van genieten, bezinning en rust. Een tijd om door te brengen met geliefden, familie en vrienden... zoek en boek hier de leukste weekenden
Tip:
Merry Christmas Kerstarrangement - 4 dagen genieten in Limburg
  3 daagse kerstarrangementen
  4 daagse kerstarrangementen
  5 daagse kerstarrangementen
  Oud & nieuw arrangementen
  Oud en Nieuw aan de zee
  Oud en Nieuw in Brabant
  Oud en Nieuw in Drenthe
  Oud en Nieuw in een kasteel
  Oud en Nieuw in Gelderland
  Oud en Nieuw in Limburg
  Oud en Nieuw in Overijssel
  Oud en Nieuw in Zeeland
  Oud en Nieuw in Zuid-Holland
  Oud en Nieuw op de Wadden
telefonisch reserveren?
0800-5405405
Ma-Wo 9.00 / 22.00
Vr-Do 9.00 / 17.30
Za 10.00 / 14.00
 
Romantisch Kerst weekend in Maastricht
Kerst in Maastricht
Het Magische Maastricht is altijd goed voor een romantisch weekend en zeker tijdens de Kerstdagen. Maar het kan nog beter, in plaats van in een gewoon hotel kunt u ook op het prachtige Hotel Yacht Miró verblijven. Hotel Yacht Miró ligt op een mooie beschutte plek in de historische haven 't Bassin midden in het hartje van de oude binnenstad van Maastricht en is tijdens deze dagen prachtig verlicht. Op loopafstand van de Grote markt. Het is weer eens wat anders, en enorm romantisch In een echte luxe scheeps hut. Tijdens uw verblijf heeft u alle tijd om op uw gemak de stad te verkennen. Zo kunt u de verschillende Kerstmarkten bezoeken, in Valkenburg of in Luik heerlijk winkelen, fietsen door de omgeving of een bezoek brengen aan Thermae 2000. Ook kunt u tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan een concert, disco of theater. Maastricht heeft voor ieder wat wils.
Kerstprogramma
Dag 1: Aankomst aan boord en ontvangst met een heerlijk glas Champagne Deze middag kunt u naar keuze een shopping tour naar Maastricht of een uitstapje naar het Designer Outlet center Maasmechelen Village maken. 's Avonds kunt u romantisch dineren bij kaarslicht in één van de gezellige kelder restaurants aan de haven. Aansluitend gaat ulekker uit in de bruisende altstad Maastricht. Of kunt u de Kerst nachtmis of een kerkdienst bezoeken in de grote kathedraal. Blijft u liever aan boord? Ook dat kan gezellig in kerstsfeer bij het heerlijk haardvuur aan boord in de salon genieten van een lekker glaswijn en een mooi verlichte haven. Dag 2:'s Ochtends is er eerst een heerlijk Kerst ontbijt en bezoekt u de geweldig mooie Kerst markt. Magisch Maastricht. Ook kunt u er voor kiezen om één van de vele musea of evenementen in de omgeving te bezoeken. Maastricht is de tweede monumentenstad van Nederland en om de stad te leren kennen hebben wij leuke Kerst wandelroutes gemaakt. Verder is er een scala aan mogelijkheden. Bezoek de Kerst markt in Luik, Valkenburg of Aken. Vraag vooral de gastheer naar zijn suggesties. En als u geen zin heeft om ver weg te gaan kunt u natuurlijk ook lekker genieten van het (verwarmde) terras op de boot. Of een koffie met lekkers gaan drinken in de haven. Dag 3 's Ochtends is er nogmaals een overheerlijk Kerst ontbijt. Daarna heeft u de hele dag de tijd voor leuke uitstapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld met korting naar de Thermae 2000 in Valkenburg, Naar Grotten of de Kazematten. Maar ook een rondvaart naar Luik met een bezoek aan de Kerst markt en de beroemde zondagsmarkt La Batte behoort tot de mogelijkheden. Of bezoek in Tongeren net over de grens in België de beroemde antiekmarkt of de vele antiquairs.
Salon Yacht Miro
De Miró ‘”Gentlemen Yacht 1928 ,, is een Prachtig * * * * * sterren Hotel Salon yacht van 26 meter lang en 4.45 meter breed. Het is in 2011 geheel origineel en onder klasse gerestaureerd en van alle luxe voorzien. Het interieur is in de stijl van de Spaanse kunstenaar Joan Miró, naar wie het Yacht ook vernoemd is. De inrichting is in de Luxe stijl van de twintiger jaren gehouden. De ruime salon heeft panoramavensters welke een prachtig uitzicht bieden op de gezellige haven. Het Yacht heeft een beschut achterdek, brede gemakkelijke trappen en brede gangboorden. Het schip is heerlijk verwarmd en erg gezellig ingericht. Een groot voordek met zitgelegenheid maakt het geheel af. Aan boord zijn vele faciliteiten en er is genoeg te doen om u tijdens uw verblijf te vermaken. 2 persoons hutten De Miró heeft 5 comfort class 2-persoons dubbelbed hutten. Ca.8 m2. Betimmert in kersenhout met in elke hut een zitbankje, satelliet kleuren TV / DVD - eigen safe, 220 volt boordnet, een separate badkamer met Douche/toillet wastafel en föhn. Natuurlijk ook C.V. en airco, welke hut onafhankelijk te regelen zijn. Telefoon en een computerfaciliteit zijn aan boord. Het schip biedt ruimte aan maximaal 10 gasten.
Dit Romantische Kerstarrangement is inclusief
 • Bij aankomst een glas champagne
 • 2 overnachtingen in een 2 persoonshut
 • 2 keer uitgebreid kerst ontbijt
 • Afternoon Teamet Kerst lekkernijen
 • Uitnodiging Maasmechelen Village Outlet center
 • Toegangskaarten Holland Casino
 • Informatiepakket Maastricht ter inzage en /of gebruik
 • Kortingsbon Thermae 2000
 • Kortingsbon diverse Restaurants
 • Prijs: € 120 p.p. op basis van 2 personen per hut ExclusiefHavengeld € 2,50 p.p.p.d. Dit arrangement is te boeken voor de volgende periodes: 21 t/m 23 december 2012 23 t/m 25 december 2012 (kerstweekend) 26 t/m 28 december 2012 (kerstmidweek) 28 t/m 30 januari 2012 (kerst weekend 2) 30 Dec. t/m 1 Jan. 2013 (oud en nieuw) De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
   
   
  twitter