332 resultaten gevonden.

3-daags Oud & Nieuw arrangement nabij Nijmegen
VANAF 189,-

3-daags Oud & Nieuw arrangement nabij Nijmegen Ooij

Vier de jaarwisseling nabij Nijmegen in Gelderland. Geniet van een prachtige omgeving tijdens dit heerlijke Oudejaarsarrangement. Op oudejaarsavond geniet u van een luxe 4-gangen diner en wordt er om 24.00 uur getoost op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen.

2-daagse Kerstarrangement op Texel
VANAF 89,-

2-daagse Kerstarrangement op Texel De Koog Texel

Deze unieke ervaring zal u niet snel vergeten! Kerst vieren op Texel op loopafstand van het water. Tijdens dit 2-daagse kerst arrangement kunt u genieten van een heerlijk kerstdiner en de prachtige kerstsfeer op Texel.

4-Daags kerstarrangement in de Achterhoek
VANAF 279,-

4-Daags kerstarrangement in de Achterhoek Winterswijk

Even lekker weg tijdens de feestdagen? Kom naar de Achterhoek en geniet van heerlijke kerstdiners, souper na de mis op kerstavond, een winterse wandeling met gids op 1e Kerstdag, diner met Live muziek en op 2e Kerstdag een Josperbuffet.

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Drenthe
VANAF 194,-

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Drenthe Dwingeloo

Met dit exclusieve 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Drenthe geniet u van Drentse gastvrijheid in een sfeervol hotel. Begin 2021 met een feestelijke toost met bubbels en heerlijke oliebollen. Geniet na een sfeervolle avond van een heerlijke nachtrust, waarna er een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels op u wacht.

3-daagse Kerstaanbieding aan zee met diner en live muziek - Aankomst op 26 december
VANAF 216,50

3-daagse Kerstaanbieding aan zee met diner en live muziek - Aankomst op 26 december Egmond aan Zee

De feestdagen doorbrengen aan aan de Noord-Hollandse Kust? Boek dan deze 3-daagse kerstaanbieding met aankomst op 26 en vertrek 28 december 2020. Op 2e Kerstdag geniet u van een heerlijk uitgeserveerd 4-gangen diner in de prachtig aangeklede zaal met Live Muziek. Drankjes zijn tijdens het diner inbegrepen. Kom even lekker tot rust en verwen u zelf met deze speciale kerstaanbieding.

Met Kerst 3 dagen genieten op een landgoed in Renesse
VANAF 195,-

Met Kerst 3 dagen genieten op een landgoed in Renesse Renesse

Het landgoed is een beschermd natuurgebied van 43 hectare, het is een prachtige locatie om hier uw kerst door te brengen. Maak een mooie winterse wandeling of ga even lekker naar de Zeeuwse kust en geniet in het hotel van luxe kerstdiners. Met dit Kerstarrangement bent u verzekerd van onvergetelijke Kerstdagen. Romantisch met z'n tweetjes of gezellig met de hele familie.

4 daags Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe - Beleef een unieke Jaarwisseling op dit landgoed in Gelderland
VANAF 219,-

4 daags Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe - Beleef een unieke Jaarwisseling op dit landgoed in Gelderland Eerbeek

Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom, in het Gelderse bosrijke dorp Eerbeek, ligt dit langdoed hotel. Het karakteristieke hotel is gevestigd in een charmant 14e-eeuws landhuis en beschikt daarbij over een voormalig koetshuis en extra hotelgebouw. De panden bevinden zich op een sprookjesachtig landgoed, omringd door eeuwenoude eiken en elegante vijvers.