Wolfheze

kaars

2-daags kerstarrangement midden op de Veluwe - Genieten in Wolfheze

Wolfheze 64 verkocht

Midden op de Veluwe ligt dit heerlijke hotel. Geniet tijdens uw kerstdagen van heerlijke diners in ons restaurant. Voor een winterwandeling bent u op het juiste adres, trek de wandelschoenen aan en wandel direct vanuit het hotel door de prachtige natuur.

lounge

3-daags Kerstarrangement midden op de Veluwe - Diner met Live Muziek!

Wolfheze 4 verkocht

Midden op de Veluwe ligt dit heerlijke hotel in Wolfheze. Geniet tijdens de kerstdagen van heerlijke diners in het restaurant. Voor een winterwandeling bent u hier ook op het juiste adres, trek de wandelschoenen aan en wandel direct vanuit het hotel door de prachtige natuur. Geniet van heerlijke kerstdagen op de Veluwe.

bar

3-daags Oud & Nieuw arrangement midden op de Veluwe en genieten in Wolfheze

Wolfheze 4 verkocht

Sluit het jaar feestelijk af en geniet onder andere van een overheerlijk oudejaarsdiner en een nieuwjaarsontbijt! Op oudejaarsavond kunnen de oliebollen en een glaasje bubbels natuurlijk niet ontbreken, dus waar toost u op tijdens deze feestelijke jaarwisseling? Kom ook genieten op de Veluwe met Oud en Nieuw en boek deze 3-daagse aanbieding

bar

4 Dagen met Kerst genieten op de Veluwe met op 1e Kerstdag diner met Live Muziek

Wolfheze 6 verkocht

Zin om de kerstdagen te genieten op de Veluwe in een heerlijk hotel? Laat u dan lekker 4 dagen in de watten leggen in dit hotel in Wolfheze. Op alle dagen geniet u van een heerlijk diner met op 1e Kerstdag ook live muziek bij het diner. Naast gezellig tafelen kunt u er heerlijk op uit wandelen de natuur in en de Veluwe ontdekken.

kaars

4-daags Oud en Nieuw arrangement midden op de Veluwe - Samen het nieuwe jaar in!

Wolfheze

Midden op de Veluwe ligt dit heerlijke hotel. Geniet tijdens oud en nieuw van heerlijke diners in ons restaurant. Voor een winterwandeling bent u op het juiste adres, trek de wandelschoenen aan en wandel direct vanuit het hotel door de prachtige natuur.

5 Uitstapjes

Kerstweekend.nl maakt gebruik van cookies
Kerstweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstweekend.nl