Golfbaan
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Vooraanzicht
oud en nieuw

Onze partner

Dit sfeervolle hotel ligt midden in het centrum van St. Wendel en ligt op zo'n 3 uur rijden van Maastricht. In het hotel kunt u culinair genieten en van de sauna en wellness gebruik maken bij het zusterhotel aan de golfbaan. Vanuit het hotel kunt u lekker fietsen, wandelen en uiteraard golfen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Wifi
Sauna
Restaurant
Receptie
Lift
Huisdieren toegestaan

Hotelkamers

Alle 55 kamers, waaronder de Luis-suite - sommige met balkon - zijn individueel ingericht met geselecteerde meubels, volledig voorzien van airconditioning en hebben tv-, ISDN- en DSL-aansluitingen. De badkamers zijn voorzien van een douche of ligbad.

U voelt zich hier thuis en kunt genieten van rust en ontspanning na een drukke dag.

Culinair

In de keuken gebruiken de koks verse producten en komen de ingrediënten rechtstreeks van de producent of de groothandelsmarkt de keuken in. Vers als de vis van Fischer! Knapperig, lekker en gezond! Wij serveren internationale gerechten en regionale specialiteiten. We hechten net zoveel belang aan de opleiding van onze medewerkers in de keuken en het restaurant als aan de kwaliteit van onze gerechten.

Fietsen, wandelen, golfen en ontspannen

Wandelen
Bij het hotel liggen 5 Premium wandelpaden midden in het prachtige landschap van het natuurpark Saar-Hunsrück bieden wandelaars in het Sankt Wendeler Land een bijzondere ervaring van originaliteit. In het hotel zijn deze wandelingen beschikbaar, deze varieren van 11 tot 15 kilometer.

Fietsen
Bent u meer van het fietsen dan nodigt het Sankt Wendeler Land u uit om te fietsen met zijn ongerepte natuur, talrijke uitzichtpunten en bezienswaardigheden, evenals de zeer goed bewegwijzerde fietspaden. Het dichte netwerk van ongeveer 300 kilometer fietspaden maakt individuele reisplanning en routecombinaties mogelijk. Van de gezinsvriendelijke vlakke tocht via volledig bewegwijzerde rondroutes tot de steile tocht op grote hoogte. Alles is mogelijk afhankelijk van de conditie en het tijdsbudget van de fietser. Door de vele MTB- routes is St. Wendeler Land ook een eldorado voor mountainbikers.

De stad St. Wendel is al jaren een bekende wielermetropool, waar al wereldkampioenschappen en Duitse kampioenschappen werden gehouden.

Een kaart met tochtsuggesties voor de regio en een fietstoerplanner met de mooiste fietsroutes in Saarland zijn verkrijgbaar bij de receptie. Een speciale set kaarten voor mountainbikers is verkrijgbaar bij de VVV van Bostalsee. Enkele van de volledig bewegwijzerde mountainbiketochten in de regio hebben hellingen tot 31% en stellen hoge eisen aan conditie en rijtechniek. Aansluitingen en afkortingen worden ook in de brochure beschreven.

Golfen
Fantastische greens nodigen u uit voor gepassioneerd golfen. Ervaar de fascinatie en sportieve uitdaging van typische golfwerelden uit Ierland, Engeland, Canada en Florida met fantastische parklandschappenberg- en bospoorwegen, linkcursussen en Florida-stijl in het midden van Saarland. De velden zijn het hele jaar door bespeelbaar. De golfbaan is een 27 holes kampioenschapsbaan en heeft een 9 holes openbare korte baan. Een fantastische ervaring om hier te golfen.

Ontspannen
In het zusterhotel kunt u gebruik maken van de sauna en wellness, dat is altijd inbegrepen als u gast bent in dit hotel. De wellnessruimte staat voor u klaar met een uitgebreid scala aan spadiensten, ons team kijkt ernaar uit u te ontmoeten. Neem de tijd voor een ontspannende massage, rustgevende schoonheids- en verzorgingsaanbiedingen en ervaar de verfrissende momenten van peelings en packs.

Wil en Jet
9
04 januari 2024
Fantastisch oudjaarsfeest gevierd in een heel mooi hotel. De kamers waren ruim en heel netjes, het eten erg goed, het personeel erg vriendelijk en tijdens de jaarwisseling hebben we voluit kunnen dansen. Aanrader!!!
Kerstweekend.nl maakt gebruik van cookies
Kerstweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstweekend.nl